Opgrader venligst din browser. Internet Explorer 6 er ikke understøttet.
Billige badeværelser

Badeværelser

Vi har stor erfaring både med renovering og opbygning af nye badeværelser.Vi kan stå for hele projektet og vi koordinerer gerne arbejdet med både EL og VVS etc. så du trygt kan gå i gang med at få nyt et badeværelse uden kendskab til byggeri. Vi giver selvfølgelig råd og vejledning fra start til slut.

Billigt murerarbejde

Murerarbejde

Få filset eller lavet en oppudsning af dit hus og få et helt "nyt" hus. En facade der holder i mange år. Vi tilbyder meget andet billigt murerarbejde såsom støbning af gulve, opmuring af læmur, terrasser, garager etc. Vi lægger også gerne fliser både ud- og indvendigt.

Billigt tømrerarbejde

Tømrerarbejde

Vil du have loft til kip med et nyt ovenlys vindue? Lagt et nyt tag eller bygget en ny terrasse? Vi har stor erfaring i tømrerarbejde og kan tilbyde det meste. Vi tilbyder billige tømrere der leverer et stykke arbejde i højeste kvalitet. Både til privat og til erhverv. Kontakt os og få et godt tilbud.

Billigt malerarbejde

Malerarbejde

A+ Byg ApS har stor erfaring med både renovering af opgange, facader, murmaling og indvendig maling. Vi tilbyder førsteklasses spartel, filt og malerarbejde så du får det resultat du forventer. Vi har kapacitet til opgaver for både private og erhverv.

Billigt tag

Tagarbejde

Trænger du til at få lagt et helt nyt tag med undertag og isolering, eller blot skiftet tegl eller tagplader. Vi kan også brænde tagpap eller montere kviste, karnapper og ovenlysvinduer i dit tag. Intet job er for småt eller for stort. Kontakt os og få et godt tilbud.

Diverse håndværker arbejde

Diverse

Skal du have repareret en sætningsskade i huset, muret en pejs, lagt et gulv, sat filt op, bygget en reol, malet vinduer, lagt dræn, bygget en terrasse, pudset en trappeskakt etc. - så kontakt os og få et tilbud du ikke kan sige nej til.