Opgrader venligst din browser. Internet Explorer 6 er ikke understøttet.

 

Håndværkerfradraget er tilbage

Juli 2015

BoligJobordningen - populært kaldet Håndværkerfradraget - genindføres i 2015 i samme form som i 2014 med virkning fra 1. januar 2015. Det betyder, at du som kunde hos A+ Byg ApS kan få fradrag for de samme ydelser som i 2014 med et maksimalt fradrag på kr. 15.000 pr. person pr. husstand.

Det nævnes, at ordningen vil blive justeret i 2016 og 2017 således at der indføres en todeling af Boligjobordningen der tillader fradrag for udgifter til løn til serviceydelser for kr. 6.000,- pr. person og for håndværksydelser op til kr. 12.000. Udnyttes begge fradrag fuldt ud vil det samlede fradrag pr. person maksimalt kunne være kr. 18.000.

Samtidig får ordningen en mere grøn målsætning og den vil blive udformet sådan at også lejere vil kunne få større glæde af ordningen.

Læs mere om BoligJobordningen.

Kontakt os her hvis du vil have et tilbud på en byggeopgave fra en billig håndværker med gode referencer.

 

 

Nyt domænenavn

Maj 2015

Vi har nu erhvervet det mere mundrette og populære domænenavn a-plus.dk.

Vores tidligere domænenavn vil nu henvise til denne URL-adresse og de tidligere e-mail adresser vil stadig være fuldt brugbare og blot blive videresendt vil vores nye e-mail adresse hallo@a-plus.dk så du risikerer ikke at skrive forgæves.

Dette nye domænenavn er kortere og lettere at huske og vi forsætter med at optimere vores hjemmeside så den også fremover loader hurtigt og effektiv og forhåbentlig fortsætter med at ligge på første side i Google-søgninger under "billige håndværkere".

 

 

Mistanke om kartelfusk i Stilladsbranchen

Oktober 2014

Berlingske Business skriver i dag at hele Stilladssektionen i Dansk Byggeri undersøges af Bagmandspolitiet for kartelfusk.

Uanmeldte kontrolbesøg af Konkurrencestyrelsen har givet anledning til en anmeldelse mod Stilladssektionen der nu undersøges sammen med i alt 6 stilladsfirmaer. Jyllandsposten har vist eksempler på mails hvor stilladsfirmaerne indbyrdes aftaler priser og opgave fordeling.

Mistanken om kartelvirksomhed i stilladsbranchen er desværre ikke nogen overraskelse for os entreprenører, da vi i vores forsøg på at fremskaffe bedst mulige pris på vores entrepriser ofte støder på meget enslydende tilbudspriser, og i gennem samarbejdspartnerer ofte hører om dette meget beklagelig fænomen i branchen. Vi hører jævnligt om stilladsfirmaer der ikke vil være med i Stilladssektionen og følge deres regler, risikerer at få pillet deres stilladser ned uden varsel. Vi hilser derfor en undersøgelse velkommen og håber at det vil føre til en udrensning til gavn for både entreprenører og vores kunder.

 

Billigehåndværkere.dk

Juni 2012

A+ Byg ApS. er nu også indehaver af domænerne billigehåndværkere.dk og billigehaandvaerkere.dk. Begge domæner henviser derfor nu til denne hjemmeside.

Vi sætter en ære i at præsentere os ligeså professionelt som vi udfører vores arbejde. Vi ligger i forvejen nr. 1 på Google under søgetermen "billige håndværkere" da det lige præcis er hvad vi tilbyder, og vi har derfor arbejdet på at overtage begge disse - meget attraktive - domæner. Det er nu lykkedes, og vi håber det er med til at skaffe mere trafik til gavn for både os og vores kunder.

 

Ny grossist - Endnu billigere malervarer

Maj 2012

Vi har nu fået kontrakt med en af danmarks billigste grossister af malervarer.

Vi kan derfor fremover tilbyde malerartikler til nogle af danmarks absolut billigste priser. Det betyder bl.a. at vi nu er endnu mere pris attraktive når vi afgiver tilbud. Vi tilbyder i forevejen billige håndværkere i absolut topklasse, men vi kan altså nu supplere dette med gode priser på malerartikler.

Kontakt os nu hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare har spørgsmål til din håndværker.

 

Håndværkerfradraget ophører - sidste chance

Oktober 2011

31. december 2011 kan meget vel være sidste chance for at udnytte håndværkerfradraget, da det nu ser ud til at blive ophævet. Så det er ved at være absolut sidste chance for at kontakte os hvis du vil nå at udnytte din mulighed for at benytte dine håndværkerudgifter til at få et højere personligt skattefradrag.

Den nye regering har meddelt, at de afskaffer håndværkerfradraget med virkning fra 2012. Der vil i stedet blive oprettet en tilskudspulje (begrænset beløb) til energirenovering. Det betyder altså, at du har ganske kort tid til at udnytte fradraget til en række muligheder for istandsættelse.

Kontakt os NU såfremt du har yderligere spørgsmål eller ønsker at udnytte din sidste mulighed for et EKSTRA skattefradrag.

 

Sådan fungerer håndværkerfradraget - 1. juni

Maj 2011

Husejere og håndværkere kan trygt genoptage arbejdet pr. 1 juni - fra denne dato vil skattefradrag på husarbejde træde i kraft. Fradraget kan udgøre op til 15.000 kroner pr. person og højest 30.000 kroner til en husstand med to voksne.

Tilskuddet gives kun til arbejdslønnen, så materialer betales fortsat fuldt ud. Dermed kan et regnestykke se sådan ud:.

- en tømrer hyres til at bygge en terrasse til i alt 30.000 kroner.
- 10.000 kroner går til materialer og betales fuldt ud.
- Arbejdslønnen på 20.000 kroner udløser et tilskud på cirka en tredjedel (af gennemsnitlig skatteprocent).
- Dermed udgør tilskuddet ca. 6.666 kroner.
- Tilskuddet gives som et skattefradag, der gives via SKAT's hjemmeside.
- Her kan bygherre betale tømreren i et system, der samtidig beregner og tildeler fradraget, hvis tømrerens firmaoplysninger indtastes.
- Når det maksimale tilskud på 15.000 kroner pr. person skal udnyttes fuldt ud, så skal der være tale om arbejdsløn på 45.000 kroner.

Forslaget kommer til 3. behandling i Folketinger d. 1. juni og vil løbe som forsøgsordning indtil 2013.

Kontakt os gerne såfremt du har yderligere spørgsmål eller ønsker at udnytte din mulighed for et EKSTRA skattefradrag.

 

Har du forårstjekket dit hus

April 2011

Vinterens mange nulpunktspassager, det vil sige svingninger i temperaturen lige omkring frysepunktet, kan give mange forskellige skjulte skader på huset. Og denne vinter har temperaturen været omkring nulpunktet adskillige gange. Faktisk står skader, som skyldes temperatursvingninger omkring boligen for 40 procent af alle skader, der meldes til forsikringsselskaberne.

Tagsten og tagrender kan have løsnet sig, fordi vand udvider sig, når det kommer i nærheden af frysepunktet. Og med kombinationen af løse tagsten og løse tagrender og regn- og tordenskyl i horisonten, er det nu, boligen har behov for at blive set efter i sømmene.

Som boligejer bør du huske på to tommelfingerregler, når du forårstjekker huset: Vandet skal kunne komme væk fra huset, og vandet må ikke komme ind i huset. Efterleves de to råd er boligen mere end godt rustet til de mange millimeter nedbør og du mindsker risikoen for fugt– og vandskader. Samtidig er den forestående påske en god lejlighed til at få tjekket taget for løse tagsten og utætheder, mens tagrender, af - og nedløb skal renses fri for blade og skidt.

Det er vigtigt, at man reagerer, hvis man som boligejer opdager fugtpletter i kælderen, skjolder på loftet eller at tagrenden løber over ved små regnbyger. At lade stå til, gør nemlig kun tingene værre.

 

Er du blevet forårsklar

Februar 2011

Når vi mærker de lyse timer, indstiller vi os på forår. Det gør vores have også, men terrassen skal have lidt hjælp. Vinteren kan være hård ved stenene, også selvom de er hårdføre. Her er en række tips til at gøre din terrasse forårsklar:

Tip #1 - Husk at rense dine fliser fra vinterens hårde vejr. Brug eventuelt en hård kost

Tip #2 - Fjern blade, grus og lign. på din terrasse, så den kan tage godt imod solens stråler

Tip #3 - Udjævn fuger med fugesand og fjern eventuelle rester af ukrudt

Tip #4 - Få styr på ujævnhederne. Udjævn lunker, eller lignende med stabilgrus, eller ekstra fugesand

 

Lancering af ny hjemmeside

Februar 2011

Det er med stor fornøjelse at vi her i begyndelse af året kan lancere en ny hjemmeside for A+ Byg ApS. Hjemmesiden er kodet af Lindkold Webdesign som også har stået for alt grafisk arbejde, layout, søgemaskineoptimering etc. Vi syntes i al beskedenhed, at hjemmesiden på bedste vis får præsenteret os selv og vores billige håndværkere på en professionel og kompetent måde og vi er yderst tilfredse med resultatet.

Det har haft høj prioritet for os at brugerne hurtigt kan finde den information de søger og hjemmesiden præsenterer vores information effektivt og præcist. Derudover skal hjemmesiden være en afspejling af vores firma, idet den skal præsentere os som et professionelt og dygtigt håndværkerfirma og præsentere vores referencer på en flot og overskuelig måde. Vi syntes det er lykkedes til fulde og vi er glade for at kunne byde velkommen på nettet.

 

Godt samarbejde med din håndværker

Februar 2011

Forbrugerrådet og Håndværksrådet har udarbejdet en standardaftale til forbrugere og håndværkere. Formålet er at sikre et godt samarbejde mellem forbrugere og håndværksvirksomheder i byggesager. Aftalen indeholder konkrete anbefalinger til begge parter om, hvordan de hver især kan være med til at forhindre, at der opstår misforståelser. Og den uddyber rettigheder og pligter på området. A+ Byg Aps. støtter naturligvis op om anbefalingen. Hent standardaftalen her.

Kilde: Forbrugerrådet

 

Guide til bestemmelser & reglementer

Januar 2011

Når man ikke er fagmand kan det være svært at finde rundt i reglementer og lovgivning på byggeområdet. På trods af A+ Byg ApS. hovedsagligt beskæftiger Litauiske håndværker, følger vi dog altid danske reglementer og lovgivning. Vi har samlet nogle af de vigtigste links for dig, så du let kan finde information om bygningsreglementer, byggetilladelser m.m. Se links herunder:

Bygningsreglementet 2010 (BR10)

Byggetilladelser

Bygningskonstruktioner

Indeklimabestemmelser

Installationsbestemmelser

Standardaftaler (AB92)

Kilde: Erhvervs- og Byggestyrelsen